Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival

Horsens State Prison Motorcycle Festival er for alle, der holder af livet på to hjul.

 

For tredje gang slår FÆNGSLET i Horsens portene op til en MC-folkefest.

Fra Kristi himmelfartsdag torsdag d. 25. maj 2017 og 3 dage frem handler det om vind i håret, grej, god livemusik, og at møde nye og gamle venner!

 

Oplev blandt andet MC-udstillere, livemusik, masser af shows, konkurrencer daglige aktiviteter, og nyd øl, drinks og lækker mad i både udstillingsområdet og til Motorcycle Party i vores hyggelige chill out område.  Husk ikke mindst den store parade igennem Horsens, hvor landets flotteste motorcykler luftes, også din?

 

HUSK at købe en Rammstein koncertbillet udover MC Festivalen billetten, da MC Festival billetten IKKE giver adgang til Rammstein koncerten.

Billetsalget til MC Festivalen 2017 er startet!

Program torsdag 25. maj

Se hvad torsdag 25. maj byder på...

Program søndag 28. maj

Se hvad søndag 28. maj byder på...

Program fredag 26. maj

Se hvad fredag 26. maj byder på...

Program lørdag 27. maj

Se hvad lørdag 27. maj byder på...

Program 2017

Find her det foreløbige program for Outside & Inside the walls. Sørg for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du løbende får opdateringer, når der kommer flere fantastiske oplevelser på programmet. Vi glæder os til at se dig!

Freddy and the Phantoms

Lørdag 11. juni kl. 17.45

Den danske bluesrock gruppe udgav forrige år deres tredje studiealbum. Gaffa skrev blandt andet: "Deres tredje album synes at spille sig direkte ind i en regulær retrorockbølge herhjemme”

Back to Black

Lørdag 11. juni kl. 22.15

Der findes flere AC/DC tribute bands i Danmark. Og mange er også super fede. Men alligevel skiller Back to Black sig ud!

Gasoglim

Fredag 10. juni kl. 20.30

Danmarks måske nok mest rendyrkede GASOLIN KOPIBAND som leverer alle de kendte og mindre kendte klassikere.

The Dirt Sessions

Torsdag 9. juni kl. 19.10

God, gedigen rock ´n roll fra det sidste halve århundrede, leveret med et smil på læben, uden fine fornemmelser og med masser af nerve.

D-A-D

Fredag 10. juni kl. 22.00

En aften med D-A-D er sammensat af lige dele elektricitet, tyngde og samspil i særklasse - og trækker på et sangkatalog med klassikere i hobetal.

Go Go Berlin

Fredag 10. juni kl. 19.00

Go Go Berlin har på rekordtid cementeret sig som et af Danmarks største rocknavne og banet sig vej til stjernestatus med udgivelsen af debutalbummet, ”New Gold”.

I'll be Damned

Lørdag 11. juni kl. 16.30

ILL BE DAMNEDs ambition er - med stærke riffs og et tungt groove - at fortælle dig, hvorfor du elsker rock n roll. Det er rock. Det er oprør. Det er Damn, I feel fine – knowing that I ll never walk a straight line!

Kings Of Rock

Fredag 10. juni kl. 23.30

Når beskidt party-rock bliver spillet med klasse og stil. Kom til HSPMF og oplev Kings Of Rock levere absolut den fedeste fest til dig og vennerne.

Hits on the Rocks

Torsdag 9. juni kl. 21.30

Hits on the Rocks er et partyband, der sætter gang i enhver fest - og hvis der ikke allerede er en fest, så bliver der fest!

Guitar Rebels

Lørdag 11. juni kl. 19.15

Guitar Rebels: Det tætteste man kommer på den ægte vare og deres liveshows gør Volbeat kunsten efter.

Find Lizzy

Lørdag 11. juni kl. 20.45

Det handler om Thin Lizzy og om rendyrket kærlighed til den kendte irske rock- og popgruppes musik, når FIND LIZZY går på scenen.

BlackHearts

Fredag 10. juni kl. 17.30

Så kom endelig det rock band alle har ventet på. Det, som populært, kaldes et SUPERBAND.

Guidede ture

Vær med når erfarne guider tager en gruppe af motorcyklister med rundt i den østjyske natur. Området byder både på kystlinje og naturskønne landskaber, der blandt andet tæller Gudenåen.

Fortællinger

Når vi åbner dørene op for festivalen i 2015, bliver der oplevelser, du vil huske fremover og inspiration til at udforske ukendte lande på motorcyklen.

Læs mere om det her.

Fængslet

Kom ind bag pigtråden og se FÆNGSLET som det stod, da den sidste indsatte forlod det i 2006. Det er i disse rå og autentiske rammer, at Horsens State Prison Motorcycle Festival finder sted. 

Udstillere

På Horsens State Prison Motorcycle Festival kan du besøge en række udstillere, der er særligt relevante for motorcyklister eller på anden måde bidrager til festivaloplevelsen.

Paradetur

En absolut don’t-miss på HSPMF er den store MC-parade lørdag formiddag. Kom og kig eller kør selv med!Gedigen gastronomi

En festival uden mad er… kort! Der skal brændstof på dig og dine venner, og vi sørger for, at der er en masse godt at vælge imellem.

Åbningsshow

Det kommer ikke til at gå naboerne forbi, når vi åbner den allerførste motorcykelfestival i Danmark med et brag!

Dragbikes

DRAGBIKES -  Far og søn

Kom og få en snak med Kim og hans 14 årige søn Mikkel Kristoffersen.
Mikkels bedste tid er 10.7 sek og 98 km/t på 201 meter og Kims er 6.6 sek og 177km/t på 201 meter!

Foredrag med Pia Petersen

Pia Petersen, 37 år

Pia holder foredrag om hendes deltagelse på motorcykel i Intercontinental Rally 2014 + 2015. 6.000 km. med start i Spanien ned igennem Marokko, Mauritanien, Senegal og med slut i Dakar.

Et vanvittigt løb på 14 dage med masser af udfordringer, varme, kulde, sand, sten, brækkede lemmer og lysten til at give op og tude.

Stuntspring med Alex Porsing

Et af de andre helt nye tiltag i år er crosskører Alex Porsings vilde stunt over den 8 meter høje pigtrådsbelagte fængselsmur!

Årets motorcykel 2016

Den store vinder-pokal hejses over HSPMF fredag aften!

Nyhedsmail

Få de seneste nyheder og informationer om festivalen

Vælg sprog
Thrane.nu