Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival

Arrangørerne bag den ambitiøse ”Horsens State Prison Motorcycle Festival” har besluttet at nedlægge festivalen efter kun 3 år, selvom det i ´17 var den økonomiske bedste festival siden starten.

 

”Vi har måske lagt musik-nivauet for højt med Rammstein, Twisted Sister, DAD og over 20 andre fede bands i forhold til det, som motorcykelfolket sætter pris på. Samtidig er vi i konkurrence med en række motorcykeltræf, hvor MC-foreningerne sælger øl til 10-15 kr. og med gratis, eller en meget beskeden entré. Udgiftsmæssigt er der meget stor forskel på en festival og et klubtræf” – siger direktøren Claus Visbye for Horsens & Friends, der har været arrangører af festivalen.

 

”Vi har mødt en masse dejlige mennesker, udstillere og importører gennem de 3 år, men når vores store festival-forbillede i Fakersee i Østrig med årligt 135.000 motorcyklister ikke tilnærmelsesvis kan blive én realitet, så vil vi hellere satse udelukkende på det som Horsens & Friends er god til, store koncerter og shows. Vi vil også gerne takke alle de brave folk som har bakket festivalen op gennem årene” slutter Claus Visbye

 

Se alle de dejlige billeder fra 2017 festivalen på Facebook

Billetter

Køb din billet og vær med fra starten, når FÆNGSLET åbner celler og porte op til en motorcykel-folkefest for alle, der elsker benzin, gummi og god musik.

Horsens State Prison Motorcycle Festival er for alle, der holder af livet på to hjul. Er du én af de mange, der stadig sukker efter at kvitte bilens sikkerhedssele og blinde vinkler, så kom og få en prøvesmag på, hvad MC-livsstil blandt andet er!
 

Partout+

Adgang torsdag-søndag inkl. adgang til alle koncerter

kr. 595,-

Køb billet

Partout

Adgang fredag-søndag inkl. adgang til alle koncerter

kr. 495,-

Køb billet

fredagSBILLET

Adgang hele fredag inkl. adgang til alle koncerter (10.00-24.00)

kr. 295,-

Køb billet

Bemærk: Camping er ikke inklusiv i billetten.
 

Lørdagsbillet

Adgang hele lørdag inkl. adgang til alle koncerter (10.00-24.00)

kr. 200,-

Køb billet

Campbillet

Camper på FÆNGSLETS område under hele festivalen
se mere om Camp

kr. 50,-

Køb billet

Alle priser, dog undtaget Campbillet er ekskl. gebyr!

Når du køber en billet, har du fuld adgang til alle oplevelser på festivalpladsen det fede rockprogram, events, hvor vi kan høre, lugte, se og mærke, hvad det hele handler om, foredrag om drømmeture, konkurrencer og meget mere.

Festivalen har en helt unik indpakning: Horsens Statsfængsel, som det så ud i 2006, da den sidste fange forlod stedet.
Thrane.nu