Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival

Arrangørerne bag den ambitiøse ”Horsens State Prison Motorcycle Festival” har besluttet at nedlægge festivalen efter kun 3 år, selvom det i ´17 var den økonomiske bedste festival siden starten.

 

”Vi har måske lagt musik-nivauet for højt med Rammstein, Twisted Sister, DAD og over 20 andre fede bands i forhold til det, som motorcykelfolket sætter pris på. Samtidig er vi i konkurrence med en række motorcykeltræf, hvor MC-foreningerne sælger øl til 10-15 kr. og med gratis, eller en meget beskeden entré. Udgiftsmæssigt er der meget stor forskel på en festival og et klubtræf” – siger direktøren Claus Visbye for Horsens & Friends, der har været arrangører af festivalen.

 

”Vi har mødt en masse dejlige mennesker, udstillere og importører gennem de 3 år, men når vores store festival-forbillede i Fakersee i Østrig med årligt 135.000 motorcyklister ikke tilnærmelsesvis kan blive én realitet, så vil vi hellere satse udelukkende på det som Horsens & Friends er god til, store koncerter og shows. Vi vil også gerne takke alle de brave folk som har bakket festivalen op gennem årene” slutter Claus Visbye

 

Se alle de dejlige billeder fra 2017 festivalen på Facebook

Program torsdag 25. maj

Se hvad torsdag 25. maj byder på...

Program søndag 28. maj

Se hvad søndag 28. maj byder på...

Program fredag 26. maj

Se hvad fredag 26. maj byder på...

Program lørdag 27. maj

Se hvad lørdag 27. maj byder på...

Program 2017

Find her det foreløbige program for Outside & Inside the walls. Sørg for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du løbende får opdateringer, når der kommer flere fantastiske oplevelser på programmet. Vi glæder os til at se dig!

Pretty Maids

Fredag 22.30-23.45

Pretty Maids sørger altid for en god blanding af nyt og ældre materiale fra det efterhånden meget store bagkatalog.

Kings Of Rock

Lørdag 22.15-23.45

Når beskidt party-rock bliver spillet med klasse og stil. Kom til HSPMF og oplev Kings Of Rock levere absolut den fedeste fest til dig og vennerne.

Maiden Aalborg

Torsdag 14.45-16.00

Det tætteste du kommer på "the real thing" - oplev  alle de største fra Iron Maiden!

Queen of Denmark

Fredag 20.45-21.45

We Are the Champions, Bohemian Rhapsody, Radio Ga Ga. Sangtitler der giver flashback til fællessang på Wembley Stadion, dengang Freddie Mercury og Queen regerede rocken.

D.Ö.D.XL

Lørdag 20.00-21.30

Når D.Ö.D.XL går på scenen, er der dømt rockklassikere i én uendelighed... Bogstavelig talt!

Hillbilly Bones

Fredag 19.00-20.00

Hillbilly Bones spille nye arrangementer af countrymusikkens største stjerner, i en altid medrivende live-optræden.

Tainted Lady

Torsdag 13.00-14.00

Tainted Lady er et uforfalsket, energisk rockband fra Danmark bestående af fem passionerede musikere i midt-tyverne.

Guidede ture

Vær med når erfarne guider tager en gruppe af motorcyklister med rundt i den østjyske natur. Området byder både på kystlinje og naturskønne landskaber, der blandt andet tæller Gudenåen.

Fortællinger

Når vi åbner dørene op for festivalen i 2015, bliver der oplevelser, du vil huske fremover og inspiration til at udforske ukendte lande på motorcyklen.

Læs mere om det her.

Fængslet

Kom ind bag pigtråden og se FÆNGSLET som det stod, da den sidste indsatte forlod det i 2006. Det er i disse rå og autentiske rammer, at Horsens State Prison Motorcycle Festival finder sted. 

Udstillere

På Horsens State Prison Motorcycle Festival kan du besøge en række udstillere, der er særligt relevante for motorcyklister eller på anden måde bidrager til festivaloplevelsen.

Paradetur

En absolut don’t-miss på HSPMF er den store MC-parade lørdag formiddag. Kom og kig eller kør selv med!Gedigen gastronomi

En festival uden mad er… kort! Der skal brændstof på dig og dine venner, og vi sørger for, at der er en masse godt at vælge imellem.

Åbningsshow

Det kommer ikke til at gå naboerne forbi, når vi åbner den allerførste motorcykelfestival i Danmark med et brag!

Dragbikes

DRAGBIKES -  Far og søn

Kom og få en snak med Kim og hans 14 årige søn Mikkel Kristoffersen.
Mikkels bedste tid er 10.7 sek og 98 km/t på 201 meter og Kims er 6.6 sek og 177km/t på 201 meter!

Foredrag med Pia Petersen

Pia Petersen, 37 år

Pia holder foredrag om hendes deltagelse på motorcykel i Intercontinental Rally 2014 + 2015. 6.000 km. med start i Spanien ned igennem Marokko, Mauritanien, Senegal og med slut i Dakar.

Et vanvittigt løb på 14 dage med masser af udfordringer, varme, kulde, sand, sten, brækkede lemmer og lysten til at give op og tude.

Stuntspring med Alex Porsing

Et af de andre helt nye tiltag i år er crosskører Alex Porsings vilde stunt over den 8 meter høje pigtrådsbelagte fængselsmur!

Årets motorcykel 2016

Den store vinder-pokal hejses over HSPMF fredag aften!

Dining on Wheels

I dining-området i teltparken kan du forkæle dig selv med lækkerier i de tre store foodtrucks som disker op med kaffe, vine og drinks.

Prison INK

Har du en drøm om at få en tatovering, men har du ikke taget mod til dig og besøgt en tattoo-shop? Så er Prison Ink Tattoo Convention i Fængslet 25. - 27. maj stedet du skal besøge. Her kan du i ro og mag gå rundt og opleve 200 af verdens bedste tatovører arbejde med det de er bedst til. Du kan få en snak, spørge til råds med alle de spørgsmål du har og du kan også lave en aftale om at blive tatoveret.

Til Prison Ink kan du finde ALLE de stilarter der findes og få et fantastisk indblik i hvordan en tatovering bliver til og forberede dig selv på at få lavet den tatovering du altid har drømt om. Se alle tatovørerne på www.prisonink.dk, hvor du også kan kontakte dem inden det gør løs i Fængslet, og lave en aftale.
Du kan også altid møde op til Prison Ink og lave en aftale på stedet.

Med din Rammstein-billet kommer du ind til Prison Ink for kun 100 kr.

Se mere på prisonink.dk

Lorenzens Tunnel

Gå i flugtkongens fodspor

Med en Rammstein-koncertbillet i hånden får du adgang til Fængselsmuseet for kun 65 kr. Dermed har du en unik mulighed for at være en af de allerførste der ser rekonstruktionen af flugtkongen Carl August Lorentzens tunnel, der åbner den 20. maj.

Lorentzen var en berømt pengeskabstyv, og han var allerede Danmarkskendt, da han lillejuleaften 1949 flygtede ad den 18 meter lange tunnel, som han havde gravet under fængslets forgård. Men den spektakulære flugt gjorde ham kun endnu mere berømt, og hele landet fulgte spændt med i hans historie.

Den rekonstruerede tunnel bliver den nye, spektakulære udgang af Fængselsmuseet. Men inden du kommer så langt, har du mulighed for at gå en spændende rundtur i Europas største fængselsmuseum og få et sjældent indblik i fængselslivet gennem 153 år i Danmark.

Læs mere her...

Se Horsens fra sadlen

Horsens og omegn byder på masser af gode veje og et hav af attraktioner. Nyd en motorcykeltur gennem den uspolerede danske natur til Søhøjlandet, og kør derefter mod Horsens Fjord og nyd den friske havluft.

Thrane.nu