Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival

Arrangørerne bag den ambitiøse ”Horsens State Prison Motorcycle Festival” har besluttet at nedlægge festivalen efter kun 3 år, selvom det i ´17 var den økonomiske bedste festival siden starten.

 

”Vi har måske lagt musik-nivauet for højt med Rammstein, Twisted Sister, DAD og over 20 andre fede bands i forhold til det, som motorcykelfolket sætter pris på. Samtidig er vi i konkurrence med en række motorcykeltræf, hvor MC-foreningerne sælger øl til 10-15 kr. og med gratis, eller en meget beskeden entré. Udgiftsmæssigt er der meget stor forskel på en festival og et klubtræf” – siger direktøren Claus Visbye for Horsens & Friends, der har været arrangører af festivalen.

 

”Vi har mødt en masse dejlige mennesker, udstillere og importører gennem de 3 år, men når vores store festival-forbillede i Fakersee i Østrig med årligt 135.000 motorcyklister ikke tilnærmelsesvis kan blive én realitet, så vil vi hellere satse udelukkende på det som Horsens & Friends er god til, store koncerter og shows. Vi vil også gerne takke alle de brave folk som har bakket festivalen op gennem årene” slutter Claus Visbye

 

Se alle de dejlige billeder fra 2017 festivalen på Facebook

Guidede ture

Guidede ture

Vær med når erfarne guider tager en gruppe af motorcyklister med rundt i den østjyske natur. Området byder både på kystlinje og naturskønne landskaber, der blandt andet tæller Gudenåen.

Tourstart arrangerer en række MC-ture til Horsens State Prison Motorcycle Festival. Tag med på turene og oplev en fantastisk motorcykeloplevelse på veje fyldt med gode sving og flot natur!
 
Man kan ikke sige motorcykelfestival uden også at sige motorcykelture. Af samme grund har Tourstart i samarbejde med holdet på Horsens State Prison Motorcycle Festival arrangeret en række guidede ture rundt i den skønne natur, som ligger omkring Horsens.
 
Ønsker du ikke at deltage i de guidede ture, vil du snart kunne finde et kort over ruterne her, så du kan køre turene selv. Fælles for alle turene er, at de køres på MC-venlige veje, som giver en god køreoplevelse.
 
Både fredag og lørdag er det muligt at køre en række forskellige MC-ture i den østjyske natur. Her kan man enten køre alene, sammen med MC-venner eller med en erfaren motorcyklist som guide. Turene er af cirka 1 times varighed, og tager dig gennem forskelligartet og smuk natur omkring i oplandet omkring Horsens.
 
Tiderne og turene bliver vist her på siden, så snart de er planlagte. Temaet for turen er allerede fastlagt:
 
 
 
 
 

Kør selv

Under hele festivalen vil det være muligt at få hjælp til at finde den MC-tur, du har lyst til at køre. Derudover tilbyder Tourstart.org at hjælpe med at kode den ind på din GPS eller at klargøre ruten på Tourstarts app til Android eller iPhone.
 

Guidet tur

Det er erfarne motorcyklister med godt kendskab til lokalområdet, der både fredag og lørdag vil stå for de guidede ture. De sikrer, at du som deltager får en god køreoplevelse, og at du introduceres til den historie, der gemmer sig bag området.
 
Tourstart hjælper og vejleder under hele arrangementet med spørgsmål om GPS samt Tourstarts Android og iPhone app.
 
Thrane.nu