Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival

Arrangørerne bag den ambitiøse ”Horsens State Prison Motorcycle Festival” har besluttet at nedlægge festivalen efter kun 3 år, selvom det i ´17 var den økonomiske bedste festival siden starten.

 

”Vi har måske lagt musik-nivauet for højt med Rammstein, Twisted Sister, DAD og over 20 andre fede bands i forhold til det, som motorcykelfolket sætter pris på. Samtidig er vi i konkurrence med en række motorcykeltræf, hvor MC-foreningerne sælger øl til 10-15 kr. og med gratis, eller en meget beskeden entré. Udgiftsmæssigt er der meget stor forskel på en festival og et klubtræf” – siger direktøren Claus Visbye for Horsens & Friends, der har været arrangører af festivalen.

 

”Vi har mødt en masse dejlige mennesker, udstillere og importører gennem de 3 år, men når vores store festival-forbillede i Fakersee i Østrig med årligt 135.000 motorcyklister ikke tilnærmelsesvis kan blive én realitet, så vil vi hellere satse udelukkende på det som Horsens & Friends er god til, store koncerter og shows. Vi vil også gerne takke alle de brave folk som har bakket festivalen op gennem årene” slutter Claus Visbye

 

Se alle de dejlige billeder fra 2017 festivalen på Facebook

Hillbilly Bones

Hillbilly Bones

Fredag 19.00-20.00

Hillbilly Bones spille nye arrangementer af countrymusikkens største stjerner, i en altid medrivende live-optræden.

Fredag 19.00-20.00

Hillbilly Bones er et nydannet orkester med medlemmer fra ”Den Danske Mafia, Stand n’ Deliver, Bad Monday og Merzy” som sammen har dannet rammen om et nyt moderne Country orkester.
Hillbilly Bones spille nye arrangementer af countrymusikkens største stjerner, i en altid medrivende live-optræden, som får de fleste til at swinge benene på dansegulvet, synge med, eller bestille en ekstra øl i baren.

Thrane.nu