Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival

Arrangørerne bag den ambitiøse ”Horsens State Prison Motorcycle Festival” har besluttet at nedlægge festivalen efter kun 3 år, selvom det i ´17 var den økonomiske bedste festival siden starten.

 

”Vi har måske lagt musik-nivauet for højt med Rammstein, Twisted Sister, DAD og over 20 andre fede bands i forhold til det, som motorcykelfolket sætter pris på. Samtidig er vi i konkurrence med en række motorcykeltræf, hvor MC-foreningerne sælger øl til 10-15 kr. og med gratis, eller en meget beskeden entré. Udgiftsmæssigt er der meget stor forskel på en festival og et klubtræf” – siger direktøren Claus Visbye for Horsens & Friends, der har været arrangører af festivalen.

 

”Vi har mødt en masse dejlige mennesker, udstillere og importører gennem de 3 år, men når vores store festival-forbillede i Fakersee i Østrig med årligt 135.000 motorcyklister ikke tilnærmelsesvis kan blive én realitet, så vil vi hellere satse udelukkende på det som Horsens & Friends er god til, store koncerter og shows. Vi vil også gerne takke alle de brave folk som har bakket festivalen op gennem årene” slutter Claus Visbye

 

Se alle de dejlige billeder fra 2017 festivalen på Facebook

Lorenzens Tunnel

Lorenzens Tunnel

Gå i flugtkongens fodspor

Med en Rammstein-koncertbillet i hånden får du adgang til Fængselsmuseet for kun 65 kr. Dermed har du en unik mulighed for at være en af de allerførste der ser rekonstruktionen af flugtkongen Carl August Lorentzens tunnel, der åbner den 20. maj.

Lorentzen var en berømt pengeskabstyv, og han var allerede Danmarkskendt, da han lillejuleaften 1949 flygtede ad den 18 meter lange tunnel, som han havde gravet under fængslets forgård. Men den spektakulære flugt gjorde ham kun endnu mere berømt, og hele landet fulgte spændt med i hans historie.

Den rekonstruerede tunnel bliver den nye, spektakulære udgang af Fængselsmuseet. Men inden du kommer så langt, har du mulighed for at gå en spændende rundtur i Europas største fængselsmuseum og få et sjældent indblik i fængselslivet gennem 153 år i Danmark.

Læs mere her...

Thrane.nu