Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival

Om HSPMF

Horsens State Prison Motorcycle Festival ser for første gang dagens lys i juni 2015.
 
Forud for det ligger halvandet års intensivt arbejde, hvor lokale ildsjæle i Horsens har arbejdet hårdt på at få bragt en festivaloplevelse ud over det sædvanlige til den østjyske by. Bag Horsens State Prison Motorcycle Festival står blandt andre Kathrin Secher og Heidi Friis, der begge har en baggrund i motorcykelbranchen. De er akkompagneret af koncertarrangøren Frank Panduro fra Horsens & Friends.
 
Frank Panduro har tidligere stået for afviklingen af store koncerter i Horsens såsom Metallica, Volbeat og Aerosmith.
 
Alle har vi et fælles ønske om at bringe en festival til byen, der tematiserer kærligheden til motorcykler og rockmusik. Der findes cirka 150.000 motorcyklister i Danmark, og alle er forskellige – men frihed, fællesskab og folkefest kan vi samles om!
 
Vores mål er med andre ord at skabe Danmarks mest FÆNGSLENDE festival. Og hvor ellers, hvis ikke i Horsens?
 
Kulturinstitutionen FÆNGSLET i Horsens danner med sit rå udseende den perfekte ramme for en festival, hvor passion for motorcyklen er et samlingspunkt. Horsens har de seneste år gennemgået en udvikling fra at være en fængselsby til i dag at være Jyllands kulturhovedstad. Samme opblomstring har motorcykelbranchen været igennem. 
 
I dag er motorcykler ikke kun noget én bestemt gruppe i det danske samfund kører på – der står således ikke så få motorcykler rundt omkring i ligusterkvarterernes garager. Om du er til touring, racing, custom, veteran eller noget femte er underordnet: Her er du velkommen. Sågar selvom du tager bussen hertil!
 
Vi planlægger en festival, der går i høj tomgang. Programmet er tæt, øllerne kolde og maden god. Gå ikke glip af dette kulturelle unikum – endelig har motorcyklismen sin egen festival i Danmark.
 
Vi glæder os til at se dig i 2016 og de kommende næste mange år.
 
/Holdet bag festivalen
 
Thrane.nu