Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival

Se Horsens fra sadlen

Se Horsens fra sadlen

Horsens og omegn byder på masser af gode veje og et hav af attraktioner. Nyd en motorcykeltur gennem den uspolerede danske natur til Søhøjlandet, og kør derefter mod Horsens Fjord og nyd den friske havluft.

Hele idéen med Danmarks første motorcykelfestival er at få luftet cyklen og opleve noget nyt. Har du oplevet Horsens og omegn på to hjul? Her er faktisk pokkers smukt! Et par tips til gæster udenbys fra:
 
Når du ankommer til Horsens State Prison Motorcycle Festival, kan du vælge at køre langs kystlinjen og ind i de naturskønne landskaber. Her byder det bakkede landskab både på brede og snævre veje, hvis visuelle detaljer både kæler for dit øje samt gør turen lidt sjovere.
 
Festivalen byder på en række af guidede ture, men skulle du have lyst til at lade tankerne få frit løb og bevæge dig ud på egen hånd, er der også en række naturoplevelser i det østjyske, der er værd at ligge vejen forbi.
 
Horsens by ligger lige ned til Fjorden, hvor man blandt andet finder en skøn lystbådehavn. Fjorden strækker sig fra Horsens havn til Kalsenakke på den nordre side og Hundshage på den sydlige side. En tur langs fjorden vil blandt andet kunne bringe dig forbi den lille havneby Snaptun, der kun er 20 minutters kørsel fra Horsens. Herfra kan øerne Endelave og Hjarnø besøges. Begge øer gemmer på skønne naturperler.
 
Omkring Horsens finder man også Gudenåen, der er Danmarks længste vandløb. Den løber igennem området i Østjylland, og byder på et rigt dyre- og naturliv.
 
Endeligt opfordrer vi selvfølgelig varmt til, at du deltager i lørdagsparaden igennem Horsens by! 
 
Thrane.nu