Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival

Arrangørerne bag den ambitiøse ”Horsens State Prison Motorcycle Festival” har besluttet at nedlægge festivalen efter kun 3 år, selvom det i ´17 var den økonomiske bedste festival siden starten.

 

”Vi har måske lagt musik-nivauet for højt med Rammstein, Twisted Sister, DAD og over 20 andre fede bands i forhold til det, som motorcykelfolket sætter pris på. Samtidig er vi i konkurrence med en række motorcykeltræf, hvor MC-foreningerne sælger øl til 10-15 kr. og med gratis, eller en meget beskeden entré. Udgiftsmæssigt er der meget stor forskel på en festival og et klubtræf” – siger direktøren Claus Visbye for Horsens & Friends, der har været arrangører af festivalen.

 

”Vi har mødt en masse dejlige mennesker, udstillere og importører gennem de 3 år, men når vores store festival-forbillede i Fakersee i Østrig med årligt 135.000 motorcyklister ikke tilnærmelsesvis kan blive én realitet, så vil vi hellere satse udelukkende på det som Horsens & Friends er god til, store koncerter og shows. Vi vil også gerne takke alle de brave folk som har bakket festivalen op gennem årene” slutter Claus Visbye

 

Se alle de dejlige billeder fra 2017 festivalen på Facebook

Pretty Maids

Pretty Maids

Fredag 22.30-23.45

Pretty Maids sørger altid for en god blanding af nyt og ældre materiale fra det efterhånden meget store bagkatalog.

Fredag 22.30-23.45

PRETTY MAIDS ….sendte KINGMAKER ud 4. November 2016 og dommen fra samtlige anmeldere var ikke til at tage fejl af. Det nye album får tæt på topkarakterer hele vejen rundt !...og det er bestemt ikke uden grund. Med numre som Kingmaker, Humanize Me og Face The World har bandet igen vist sig fra stærkeste side. Albummet har fantastisk lyd, produceret af Jacob Hansen som igen får Pretty Maids til at løfte sig fra mængden af de mange bands i genren.

Live leverer Pretty Maids altid en rockfest af de store !!
Med deres dynamiske, melodiske og publikumsvenlige hårdrock
Ronnie, Ken, Allan, René og Chris udgør et særdeles solidt spillende hold, der mestrer alle detaljer indenfor genren, og i den grad ”kommer ud over kanten”
Pretty Maids sørger altid for en god blanding af nyt og ældre materiale fra det efterhånden meget store bagkatalog... Bl.a. Red, Hot & Heavy, Future World og Sin-Decade, samt de store hits: Please Don´t Leave Me og Little Drops of Heaven.
En ting er sikkert… der bliver gang i den

Thrane.nu