Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival

Arrangørerne bag den ambitiøse ”Horsens State Prison Motorcycle Festival” har besluttet at nedlægge festivalen efter kun 3 år, selvom det i ´17 var den økonomiske bedste festival siden starten.

 

”Vi har måske lagt musik-nivauet for højt med Rammstein, Twisted Sister, DAD og over 20 andre fede bands i forhold til det, som motorcykelfolket sætter pris på. Samtidig er vi i konkurrence med en række motorcykeltræf, hvor MC-foreningerne sælger øl til 10-15 kr. og med gratis, eller en meget beskeden entré. Udgiftsmæssigt er der meget stor forskel på en festival og et klubtræf” – siger direktøren Claus Visbye for Horsens & Friends, der har været arrangører af festivalen.

 

”Vi har mødt en masse dejlige mennesker, udstillere og importører gennem de 3 år, men når vores store festival-forbillede i Fakersee i Østrig med årligt 135.000 motorcyklister ikke tilnærmelsesvis kan blive én realitet, så vil vi hellere satse udelukkende på det som Horsens & Friends er god til, store koncerter og shows. Vi vil også gerne takke alle de brave folk som har bakket festivalen op gennem årene” slutter Claus Visbye

 

Se alle de dejlige billeder fra 2017 festivalen på Facebook

Prison INK

Prison INK

Har du en drøm om at få en tatovering, men har du ikke taget mod til dig og besøgt en tattoo-shop? Så er Prison Ink Tattoo Convention i Fængslet 25. - 27. maj stedet du skal besøge. Her kan du i ro og mag gå rundt og opleve 200 af verdens bedste tatovører arbejde med det de er bedst til. Du kan få en snak, spørge til råds med alle de spørgsmål du har og du kan også lave en aftale om at blive tatoveret.

Til Prison Ink kan du finde ALLE de stilarter der findes og få et fantastisk indblik i hvordan en tatovering bliver til og forberede dig selv på at få lavet den tatovering du altid har drømt om. Se alle tatovørerne på www.prisonink.dk, hvor du også kan kontakte dem inden det gør løs i Fængslet, og lave en aftale.
Du kan også altid møde op til Prison Ink og lave en aftale på stedet.

Med din Rammstein-billet kommer du ind til Prison Ink for kun 100 kr.

Se mere på prisonink.dk

Thrane.nu