Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival

Arrangørerne bag den ambitiøse ”Horsens State Prison Motorcycle Festival” har besluttet at nedlægge festivalen efter kun 3 år, selvom det i ´17 var den økonomiske bedste festival siden starten.

 

”Vi har måske lagt musik-nivauet for højt med Rammstein, Twisted Sister, DAD og over 20 andre fede bands i forhold til det, som motorcykelfolket sætter pris på. Samtidig er vi i konkurrence med en række motorcykeltræf, hvor MC-foreningerne sælger øl til 10-15 kr. og med gratis, eller en meget beskeden entré. Udgiftsmæssigt er der meget stor forskel på en festival og et klubtræf” – siger direktøren Claus Visbye for Horsens & Friends, der har været arrangører af festivalen.

 

”Vi har mødt en masse dejlige mennesker, udstillere og importører gennem de 3 år, men når vores store festival-forbillede i Fakersee i Østrig med årligt 135.000 motorcyklister ikke tilnærmelsesvis kan blive én realitet, så vil vi hellere satse udelukkende på det som Horsens & Friends er god til, store koncerter og shows. Vi vil også gerne takke alle de brave folk som har bakket festivalen op gennem årene” slutter Claus Visbye

 

Se alle de dejlige billeder fra 2017 festivalen på Facebook

Sov på FÆNGSLET

Vi kan ikke tilbyde dig din egen celle i FÆNGSLET, men med et armbånd til Prison Camp har du mulighed for at campere tæt på det gamle fængsel!
 
Alle med partoutarmbånd OG Prison Camp-armbånd er velkomne til at slå sig ned her og på den måde få mest muligt ud af Horsens State Prison Motorcycle Festival.
 
Som det fremgår af kortet her, kan du ikke sove i ske med din motorcykel, men den kan stå parkeret tæt på, hvor du camperer. Tag telt, campingvogn eller camplet med, alt efter hvad du foretrækker – det koster ikke ekstra at medbringe egen et-værelses på hænger! Der vil dog være et særskilt område til campingvogne o.lign.
 
Vi vil gerne sikre god plads til dig og din cykel, derfor sælges kun et begrænset antal armbånd til Prison Camp. Det er selvfølgelig først-til-Ticketmaster-princippet, der gælder.
 
Pris for adgang til Prison Camp er kr. 150,- for alle dage – køb her.
For grupper over 20 personer, kontakt venligst: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

 

Thrane.nu