Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival

Arrangørerne bag den ambitiøse ”Horsens State Prison Motorcycle Festival” har besluttet at nedlægge festivalen efter kun 3 år, selvom det i ´17 var den økonomiske bedste festival siden starten.

 

”Vi har måske lagt musik-nivauet for højt med Rammstein, Twisted Sister, DAD og over 20 andre fede bands i forhold til det, som motorcykelfolket sætter pris på. Samtidig er vi i konkurrence med en række motorcykeltræf, hvor MC-foreningerne sælger øl til 10-15 kr. og med gratis, eller en meget beskeden entré. Udgiftsmæssigt er der meget stor forskel på en festival og et klubtræf” – siger direktøren Claus Visbye for Horsens & Friends, der har været arrangører af festivalen.

 

”Vi har mødt en masse dejlige mennesker, udstillere og importører gennem de 3 år, men når vores store festival-forbillede i Fakersee i Østrig med årligt 135.000 motorcyklister ikke tilnærmelsesvis kan blive én realitet, så vil vi hellere satse udelukkende på det som Horsens & Friends er god til, store koncerter og shows. Vi vil også gerne takke alle de brave folk som har bakket festivalen op gennem årene” slutter Claus Visbye

 

Se alle de dejlige billeder fra 2017 festivalen på Facebook

Stuntspring med Alex Porsing

Stuntspring med Alex Porsing

Et af de andre helt nye tiltag i år er crosskører Alex Porsings vilde stunt over den 8 meter høje pigtrådsbelagte fængselsmur!

Et af de andre helt nye tiltag på festivalen i år er crosskører Alex Porsings vilde stunt over den 8 meter høje pigtrådsbelagte fængselsmur – og han skulle gerne lande lige foran fødderne på D-A-D!

Det er første gang, at Alex Porsing prøver kræfter med et stunt af den kaliber. Alex Porsing er Danmarks suverænt bedste Freestyle MotoCross kører, og han turnerer i øjeblikket Europa tyndt,  men udfordringen med at springe over fængsel muren ville han ikke gå glip af, og forberedelserne har været i gang i ugevis.

Rekordforsøget vil ske fredag ca. kl.  20.15

Thrane.nu