Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival
Horsens State Prison Motorcycle Festival

Arrangørerne bag den ambitiøse ”Horsens State Prison Motorcycle Festival” har besluttet at nedlægge festivalen efter kun 3 år, selvom det i ´17 var den økonomiske bedste festival siden starten.

 

”Vi har måske lagt musik-nivauet for højt med Rammstein, Twisted Sister, DAD og over 20 andre fede bands i forhold til det, som motorcykelfolket sætter pris på. Samtidig er vi i konkurrence med en række motorcykeltræf, hvor MC-foreningerne sælger øl til 10-15 kr. og med gratis, eller en meget beskeden entré. Udgiftsmæssigt er der meget stor forskel på en festival og et klubtræf” – siger direktøren Claus Visbye for Horsens & Friends, der har været arrangører af festivalen.

 

”Vi har mødt en masse dejlige mennesker, udstillere og importører gennem de 3 år, men når vores store festival-forbillede i Fakersee i Østrig med årligt 135.000 motorcyklister ikke tilnærmelsesvis kan blive én realitet, så vil vi hellere satse udelukkende på det som Horsens & Friends er god til, store koncerter og shows. Vi vil også gerne takke alle de brave folk som har bakket festivalen op gennem årene” slutter Claus Visbye

 

Se alle de dejlige billeder fra 2017 festivalen på Facebook

Udstillere

På Horsens State Prison Motorcycle Festival kan du besøge en række udstillere, der er særligt relevante for motorcyklister eller på anden måde bidrager til festivaloplevelsen.

På Horsens State Prison Motorcycle Festival kan du besøge en række udstillere, der er særligt relevante for motorcyklister eller på anden måde bidrager til festivaloplevelsen. Nogle af dem sponserer beløb, gaver eller samarbejder på ande måde med HSPMF, og det sætter vi umådeligt stor pris på!
 

MC Finansiering & Forsikring

– nemt og trygt
Når du har fundet drømme-motorcyklen, er det hårde arbejde overstået. Med MC Finans klarer du nemt finansiering og forsikring, så drømmen kan komme ud at køre.
 
 

På festivalen kan du møde følgende:

 

Bridgestone

Dæk! Og masser af dem. Kom og tjek dæktyper af højeste kvalitet, der matcher enhver kørestil. Det er også Bridgestone, der leverer dæk til festivalens spark-til-dæk-område.
 
 

Lisbeths Køreskole

I 30 år har Lisbeth og co. lært folk at køre bil og MC. Lisbeths Køreskole findes i 12 danske byer, så der er gode muligheder for at få taget det MC-kørekort, hvis du endnu ikke har det.
 
 

MC Rejser 

Danmarks største leverandør af MC-rejser finder du her. Folkene bag har speciale i Nordamerika og Sydafrika – lad dem vise dig vejen til tohjulede eventyr.
 
 

CAPS Motorcycles

Det at anskaffe sig en Harley-Davidson er ikke kun at købe et transpormiddel.
Motorcyklen bliver hurtigt en del af familien som man hygger sig med.
Med anskaffelsen åbner der sig også en helt ny verden, for det er ikke blot en motorcykel man har købt. Det er også en ny livsstil, et nyt socialt netværk samt tilbud om at blive medlem af diverse motorcykelklubber.
 
 

Jensens Motorcykler

Danmarks ubetinget største motorcykel forretning. Navnet siger næsten det hele – her er MCer for den brede befolkning, og du kan få kompetent rådgivning til at købe den helt rigtige cykel, hvad end du er ny kører eller erfaren.
www.jensenas.dk

 

Steven's MC SHOP

Hos Steven finder du både nyt og brugt, og så er det her, du skal gå hen, hvis du bor på Sjælland og ønsker dig en Triumph! Steven er nemlig eneste butik på øen, der er autoriseret forhandler af Triumph. Derudover er specialet Honda og Kawasaki, kig forbi!
www.stevensmcshop.dk

 

BOSS HOSS

Den ultimative motorcykel fra USA. Det er hjertet i en Boss Hoss der gør den så kraftfuld : En ægte Chevrolet High- Performance V8 motor med over 500 HK. En Boss Hoss motorcykel vil du aldrig glemme

http://www.bosshosscycles.dk

 

AM MC

Webshoppen ejes af Anne Mette, som er gift med Ove ”BØF” Jensen – formand for Indian Klub Danmark samt formand for Mosten Mc gennem mange år og speaker til Mostens arrangementer. AM MC brænder for motorcykler, især Amerikanske og denne interesse har bestået igennem 34 år.
www.am-mc.dk

 

Duells

Vort mål er at hjælpe Skandinaviens Riders til at få størst mulig glæde ud af hver tur. Om du kører på cykel, scooter, MC, ATV eller sejler spiller ingen rolle. Alle gadgets der kan bringe din lidenskab til nye højder, findes hos os og vore forhandlere. Duells er Riders Choise
duells.dk

 

Custom Cycle

VI KLARER SERVICE, REPARATION OG RESERVEDELE TIL HARLEY-DAVIDSON
 
Passer du godt på din Harley? En Harley-Davidson skal passes og plejes for at være toptunet til at indtage landevejen. 
 
Hos Custom Cycle har vi et professionelt mc værksted, hvor vi tager os kærligt af din Harley-Davidson. Service hos os inkluderer bl.a. skift af olie, tjek af dæk, udstødning, udstyr, testkørsel, smøring, justering og meget mere. 
custom-cycle.dk
 

Phonak

Undgå ensomhed på E45! Phonak er ikke bare hardcore til høreapparater, de forsyner også MC-folket med samtaleanlæg, der holder snakken gående turen igennem.
 
 

TIP TOP BALSAM

Læderbalsam til saddeltasker og sæder. Forlæng levetiden og lækkerheden på dit grej med 100% naturprodukter. Kom og prøv, det er wellness til cyklen.
 
 

Tvede Andersen

Tvede Andersen er hudprodukter uden giftigt snask i, wellness til dig og din hud. Her kan du i øvrigt få massage og fodbad – kom ud af dine boots og få lidt kærlig behandling.
 
 

Per Krogh Agency

Her kan du stikke hovedet i din næste hjelm. Per Krogh Agency fører Shark kvalitetshjelme.
 
 

Tourstart

De erfarne MC’ere her tilbyder ruteplanlægning og redskaber til at finde den bedste tur. Tourstarts app, tips og idéer kan meget vel blive dit vindue til nye køreoplevelser i hele verden.

 
 

KTM – Aagesen MC og Jensens Motorcykler A/S

Repræsentanter fra verdens måske fedeste MC-udstilling. På Horsens State Prison Motorcycle Festival kan du opleve et roadshow med de vildeste racere. Det sker i samarbejde med Aagesen MC og Brdr. Jensen, Danmarks største MC-butik.
 
 

CVP Horsens

En lokal forhandler af motorcykler, som henvender sig til både erfarne og nye kørere. Mange års erfaring at trække på og altid god rådgivning, inden du træffer det store valg, det er at pege på en MC og sige ”DEN DER!”.
 
 
 

MotoStore

 
 
 

Schoei

 
 

MC Safari

 
 

Barbershop

 
 

MC Low Rider

 
 
 
 

Flere udstillere er på vej!

 
Thrane.nu